Jan
28
2014

Gillar att ge

Jag är väldigt mycket för romantik och jag vill aldrig sluta överraska min fru med presenter och annat. Det känns som att man aldrig måste sluta jobba för att hålla varandra nära varandra. Man kan inte bara nöja sig med att man är tillsammans, för mig är det något man måste uppehålla jämt och ständigt. Men det är inte något jobbigt för mig, det är faktiskt bara fint och jag hoppas att hon aldrig tröttnar på mig. Den här sommaren tänkte jag köpa en pool från svenskapoolfabriken. Hon har alltid önskat sig en pool så det är det jag ska ge henne, det är så kul när man vet vad folk vill ha i present för då kan man också ge det till dem och känna sig nöjd när de blir glada. Det handlar ju bara om glädje när man pratar om att ge presenter och sådant. Jag gillar faktiskt mer att ge bort än att få presenter.

Leave a Reply